Make-up

info@5salons.nl Afspraak maken?

Makeup

Binnen de 5 salons wordt gebruik gemaakt van Make-up van John van G. Deze make-up kunt u bij ons kopen.
De John van G make-up is de eerste collectie, waarbij u zelf decoratieve kleuren uit kan zoeken. Handig uit milieu-oogpunt, prettig voor de portemonnee en u heeft de vrijheid om u eigen kleuren samen te stellen.

Een Bijzondere Make-up Collectie

John van G is een make-up collectie met een breed assortiment, maar toch constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblikjes eyeshadow en blusher in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beauty-kit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan mascara’s, lipsticks, lipliners, kajalpencils, double finish, twinmatics, coversticks, lipdesigners, compact powder, eyedesigners, nailpolish, liquid liners, eyepencils, silky fluid make-up, eyeshadows, loose powder, bronzing pearls enz.

Marion Fricke

Marion Fricke, gastvrouw en visagiste

Een complete make-up collectie die altijd perfect bij u past.

Loop gerust even binnen bij de 5Salons voor het maken van een afspraak.

OVER ONS

Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Wij dragen zorg voor een perfecte behandeling van uw voeten, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Ook de behandeling van de diabetische en reumatische voet zijn bij ons in goede handen.

BEZOEK ONS

 • www.facebook.nl/5Salons
 • OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  13:00 – 17:00
  19:00 – 22:00

  Dinsdag
  09:00 – 17:00

  Woensdag
  09.00 – 17:00

  Donderdag & vrijdag
  09:00 – 17:00

  Zaterdag (oneven weken)
  09:00 – 13:00

  Social Share