Rimpels

Afspraak maken?

Iedereen wil er goed uit blijven zien. Je voelt je immers nog jong, je bent actiever dan ooit en je zit lekker in je vel. Helaas ontstaan er in de loop van de jaren toch van die vervelende rimpels. Er bestaan verschillende methoden om rimpels en andere huideffecten, zoals acné-littekens te corrigeren. De meeste methoden hebben echter slechts een tijdelijk resultaat, waarna de rimpel weer duidelijk zichtbaar wordt.

Hoe ontstaan rimpels?

Een gladde, strakke huid zonder rimpels; het schoonheidsideaal van vrijwel alle vrouwen en mannen. Maar helaas niet voor iedereen realiteit. Dat komt doordat het onderhuidse bindweefsel zijn veerkracht, vorm en stevigheid met de jaren verliest. Onder invloed van de jaren, zonlicht, roken, alcohol en mimiek wordt het natuurlijk collageen in het bindweefsel afgebroken. Helaas wordt er op latere leeftijd onvoldoende nieuw collageen aangemaakt, waardoor rimpels ontstaan. Door de inspuiting van Teosyal, Azzalure en Sculptra (door een arts in te spuiten) verdwijnen rimpels als sneeuw voor de zon.

U kunt ten alle tijden een gratis intake aanvragen.

OVER ONS

Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Wij dragen zorg voor een perfecte behandeling van uw voeten, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Ook de behandeling van de diabetische en reumatische voet zijn bij ons in goede handen.

BEZOEK ONS

 • www.facebook.nl/5Salons
 • OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  13:00 – 17:00
  19:00 – 22:00

  Dinsdag
  09:00 – 17:00

  Woensdag
  09.00 – 17:00

  Donderdag & vrijdag
  09:00 – 17:00

  Zaterdag (oneven weken)
  09:00 – 13:00

  Social Share